Over ons

Over ons:

ROEST is ontstaan uit restaurant PRIMA in Nunspeet.

Op 12 augustus 2021 werd ons mooie bedrijf getroffen door een alles vernietigende brand. Na 2 jaar corona te hebben doorstaan was dit een ramp uit onze ergste nachtmerries. PRIMA was niet meer.

Echter, wat is blijven bestaan is onze vechtlust en ons motto: WIJ pakken door… Altijd!

Na een intensief traject van onderzoek, sloop en verbouwing brak in de zomer van 2022 eindelijk het heropeningstraject aan. Dit werd een feit op 16 september 2022.

ROEST is uit de as herrezen.

Wat is ROEST en waarom deze naam?

Restaurant ROEST is nieuw, stoer en lekker.

Bij ROEST kan je genieten van een uitgebreide lunch. Wij serveren nieuwe en stoere lunchgerechten, GRILL STYLE! Wij bieden een verfrissend en onderscheidend dinerconcept.

Ons uitgangspunt is altijd service, sfeer en kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wij halen onze producten zoveel mogelijk bij lokale leveranciers om op deze manier onze eigen regio te kunnen steunen. Sociaal maatschappelijk ondernemen is juist in 2022 zeer belangrijk.

Ons vlees halen wij bijvoorbeeld bij VSS Meat uit ’t Harde, meel voor ons brood wordt gemalen bij Korenmolen De Maagd in Hulshorst en gebakken bij Bakkerij van Dongen. Onze vis halen wij bij J&A uit Harderwijk. Allemaal bedrijven die kwaliteit en verse producten hoog in het vaandel hebben staan.

De Naam

Waarom de naam ROEST?

We zijn gedeukt maar niet verslagen, we zijn verroest maar staan nog steeds. Robuust, ervaren, gemotiveerd en klaar voor de toekomst.

Welkom bij ROEST!